Перемога команди Українського кулінарного союзу у Чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва «Exposweet» у Варшаві (Польща) 17-18 лютого 2019 року

17-18 лютого 2019 року 24-25 лютого 2018 року делегація збірної команди Українського кулінарного союзу в кількості 24 осіб взяла участь у Чемпіонаті Європи з кондитерського мистецтва «Exposweet» у Варшаві (Польща). До складу команди увійшли практикуючі кондитери та початківці в кількості 24 осіб. Чемпіонат відвідали гості з 20 країн світу, у заходах фестивалю взяли участь понад 1000 учасників.
Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу, зокрема Україну представляла Марія Шрамко – член Правління громадської спілки «Український кулінарний союз».
Результатом успішного виступу збірної команди Українського кулінарного союзу стало завоювання 8 золотих, 6 срібних, 9 бронзових медалей Чемпіонату Європи у номінаціях «Цукрові квіти», «Святковий торт», «Композиція з шоколаду». «Композиція з карамелі», зокрема:
- Шабатіна Ольга – золото;
- Мазманян Седа – золото;
- Славчева Весела – золото;
- Юдіна Тетяна – золото;
- Крячко Альона – 2 золоті та 2 срібні медалі;
- Шрамко Деніс – 2 золоті медалі;
- Шевченко Софія – срібло;
- Павловська Світлана – срібло;
- Гейко Максим – срібло;
- Савчук Тетяна – срібна та бронзова медаль;
- Бондар Катерина – бронза;
- Залевська Кароліна – бронза;
- Пасічнюк Софія, Подольська Маріанна – бронза;
- Петренко Анастасія – бронза, диплом;
- Добровольський Василь – бронза;
- Крильчук Інна – бронза;
- Пащенко Ірина – 2 бронзові медалі, 2 диплома;
- Начовна Людмила – диплом.
Дякуємо аспіранту кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ Ларисі Рибчук за допомогу у підготовці команди до змагань.
Вітаємо команду Українського кулінарного союзу із успішним виступом на чемпіонаті та новими перемогами!