Вітаємо команду УКС з успішною участю на 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі!


Вітаємо команду УКС з успішною участю на 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі!

Участь 22-25 лютого 2018 року команди Українського кулінарного союзу
у 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі
(Туреччина), організована Федерацією шеф-кухарів Туреччини «TASFED»

22-25 лютого 2018 року делегація збірної команди Українського кулінарного союзу, до складу якої увійшли практикуючі шеф-кухарі ресторанів Києва та Чернівців – Юрій Семенчук, Віта Волинська, Анна Гостюк та 4 студентів Київського національного торговельно-економічного університету: Олександр Гриценко, Олександр Сокур, Володимир Совяк, Віталій Глушко та Ангеліна Чала, брала участь у 16-му Міжнародному гастрономічному фестивалі в Стамбулі (Туреччина), що організований Федерацією шеф-кухарів Туреччини «TASFED». У змаганнях фестивалю взяли участь більше 30 країн світу, у заходах фестивалю взяли участь понад 2000 учасників.
Результатом успішного виступу команди Українського кулінарного союзу стало завоювання 2-х золотих, 5-и срібних та 3-х бронзових нагород.
Результатом успішного виступу стало завоювання командою студентів Київського національного торговельно-економічного університету 5 срібних та бронзової медалей.
У конкурсній номінації «Риба» вибороли:
Віта Волинська – золото;
Олександр Сокур – срібло;
Володимир Совяк – срібло.
У номінації «Основна страва»:
Віта Волинська – золото;
Юрій Семенчук – бронза;
У номінації «Сучасна кухня»:
Юрій Семенчук – бронза;
Анна Гостюк – бронза.
У номінації «Десерт»:
Олександр Гриценко – бронза;
Ангеліна Чала – диплом.
У категорії «Кращий кулінарний університет року»:
Команда Київського національного торговельно-економічного університету – срібло:
Олександр Сокур – срібло;
Володимир Совяк – срібло.
Олександр Гриценко – срібло.

Вітаємо Українській кулінарний союз та Збірну команду із виступом та перемогою!
Вітаємо члена Правління Українського кулінарного союзу Любов Петрівну Чуницьку із успішним завершенням навчального семінару для суддів кулінарних змагань Всесвітньої Асоціації спільнот шеф-кухарів!