Український

Кулінарний Союз

Ukrainian Culinary Union
Правила вступу

Дізнайтеся

Про нашу мету

Метою діяльності Громадської спілки «Український кулінарний союз» (public association «Ukrainian culinary union») є консолідація та активізація зусиль практиків та освітян у справі розвитку кулінарної майстерності та ресторанного сервісу, підвищення професійних компетентностей, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграції у світовий професійний простір та обмін інноваційним досвідом.

Про нас

vertical-photo-1

Головна – BESTCookFEST

Фестиваль

BESTCookFEST

Міжнародний кулінарний фестиваль
Реєстрація

Бренд

BESTCookFEST

Брендом Українського кулінарного союзу є щорічний міжнародний кулінарний фестиваль “BESTCookFEST”
В ході проведення фестивалю фахівці з різних країн світу демонструють високий рівень кулінарної майстерності, професійний досвід та ноу-хау кулінарного мистецтва.

Докладніше

vertical-photo-1

Завдання Українського кулінарного союзу

Співпраця

Розвиток стратегічної співпраці та розширення зв’язків з організаціями, установами, підприємствами у сфері ресторанного господарства

Програми

Участь у програмах національного та міжнародного рівня, спрямованих на розвиток гастрономічної культури, кулінарних традицій, ресторанного сервісу

Досвід

Обмін професійним досвідом для підвищення якості ресторанного сервісу та зростання професійної майстерності фахівців