Ведмідь Надія Іванівна

Ведмідь Надія Іванівна


Дізнайтесь про

Ведмідь Надію Іванівну

Доктор економічних наук, декан факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету, директор громадської спілки «Український кулінарний союз». Співавтор серії навчальних посібників «HoReCa» та більше 100 наукових праць в галузі сервісних технологій.

Один із засновників і організаторів брендових міжнародних конкурсів «BestCookFest» та «BestCookFestJunior», які щорічно проводяться в Україні з 2015 року. Неодноразовий учасник суддівського корпусу міжнародних кулінарних конкурсів. Сприяє розвитку вітчизняної кулінарної школи та популяризації української кухні, підвищенню кваліфікації шеф-кухарів і кондитерів, фахівців сфери ресторанно-готельного господарства на міжнародному рівні.