Почесні члени спілки

Почесні члени спілки

Український Кулінарний Союз

Ukrainian Culinary Union

Томас Гуглер (Thomas Gugler)

Континентальний директор WACS для країн Африки та Близького Сходу, сертифікований управляючий майстер-шеф/ директор F&B. Був тренером національної збірної молодіжної команди кулінарів Німеччини; брав участь в організації VIP-свят, у тому числі для королівської родини.
Співзасновник Асоціації кулінарів Саудівської Аравії; директор F&B у готелі AlMashfa першому 7-зірковому готелі на Близькому Сході, а також головний операційний директор NETAQ Global Food Solutions and Concepts. Почесний член асоціацій кулінарів багатьох країн світу, автор кулінарних книг і телевізійних передач.

Саудівська Аравія

Індія

Аніл Гровер (Anil Grover)

Аніл Гровер закінчив школу готельного менеджменту, а в 1981 р. – аспірантуру за спеціальністю «Технологія хлібобулочних і кондитерських виробів» в одній із кращих шкіл готельного менеджменту у Різі (Індія). Працював шеф-кухарем в ITC Maurya 5-зірковому Deluxe Hotel.
Започаткував свою компанію в новій галузі напівпровідників Micro Devices Inc. Незважаючи на бізнес в галузі електроніки, Аніл Гровер залишається відданим справі розвитку харчової промисловості (сфери F&B) і кулінарної спільноти.
Аніл Гровер − акредитований суддя WACS, член журі багатьох міжнародних кулінарних змагань.

Роман Давід Таубер (Roman David Tauber)

Роман Д. Таубер – доктор педагогічних наук, засновник Академії готельного бізнесу та громадського харчування (АГБіОП) у м. Познань (Польща). З 2013 року – канцлер АГБіОП. Президент Міжнародного інституту готельного бізнесу, громадського харчування та туризму в Лозанні (Швейцарія), директор об’єднання Master Chef de Brazil, засновник і президент Польського об’єднання працівників готельного бізнесу та громадського харчування в Познані, член Польського наукового об’єднання анімації, рекреації і туризму, міжнародний експерт в гастрономії. Володар нагороди «Золотий Хрест за заслуги» (2004 р.), а також 27 медалей міжнародного рівня за професіоналізм у кулінарному мистецтві.

Польща

Сербія

Іво Андрік (Ivo Andric)

Досвідчений професіонал з більш ніж 20-річним досвідом роботи в галузі. Працював шеф-кухарем у найпрестижніших сербських готелях і ресторанах. Володіє відмінними знаннями та досвідом у кулінарному мистецтві, накопиченими протягом багатьох років практичної діяльності, а також участі в різних місцевих, регіональних та європейських кулінарних заходах.
Працював з такими відомими шеф-кухарями, як Анджело Міног (Angelo Minoggi), Італія і Кріс Чілтон (Chris Chilton), Великобританія, а також шеф-кухарями з Італії, Франції, Іспанії та Англії. Переможець багатьох міжнародних кулінарних змагань.

Джордже Костіч (Djordje Kostic)

Почесний президент та засновник Асоціації шеф-кухарів Сербії, член міжнародних асоціацій кулінарів Німеччини, Росії, Казахстану, Азербайджану, Середземноморського регіону (Хорватія) та інших асоціацій кулінарного і готельно-ресторанного бізнесу багатьох країн світу. Досвідчений фахівець, переможець багатьох національних та міжнародних змагань з кулінарного мистецтва, володар золотих медалей та почесних нагород. Міжнародний суддя WACS.

Сербія

Ізраїль

Cаркіс Якубян (Sarkis Yacoubian)

Закінчив професійну школу готельного господарства у Нотр-Дамі. Продовжив освіту у Віфлеємському університеті; має освітній ступінь з психології кулінарії Дублінського технологічного інституту. Інструктор шеф-кухарів з кулінарного мистецтва.
Працював у багатьох готелях виконавчим су-шефом та інструктором з кулінарного мистецтва; є членом Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю, а також членом ради директорів Асоціації Taste of Peace.

Джозеф Арбід (Yuosef Arbid)

Акредитований суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, член Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю, а також кулінарної асоціації Taste of Peace, переможець багатьох міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.

Ізраїль

Ісландія

Марія Шрамко (Maria Shramko)

Чемпіонка світу з кулінарного мистецтва, член національної команди Ісландії з кулінарії, акредитована суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS.
Закінчила 11 курсів з майстерності в роботі з карамеллю у Стефана Клейна (Франція), навчалася англійській техніці Алана Данна та айсингу у Падді Кларк (Великобританія), технікам роботи з шоколадом і аерографії у Стефана Треанда (Каліфорнія, США). Свою майстерність та вміння передає учням в Україні, Росії та країнах Європи. Техніки, які використовує в работі: карамель, цукрові квіти, пастилаж, шоколад, аерографія.

Йосип Царевич (Josip Carevic)

Член Асоціації кухарів Середземномор’я та регіонів Європи; сертифікований суддя WACS у категорії «А» з 2013 року; управляючий та шеф-кухар ресторану Pescaria (Відень). Призер численних міжнародних кулінарних та кондитерських змагань.

Австрія

Албанія

Мімоза Балла (Mimoza Balla)

Член клубу шеф-кухарів Албанії. Отримала ступінь магістра бізнесу і готельного менеджменту в Університеті Олександра Ксувані (Xhuvani) в Ельбасані (Албанія). Закінчила вищу школу харчових технологій.
Кваліфікований суддя багатьох міжнародних чемпіонатів, проведених за правилами WACS, в Румунії, Греції, Ізраїлі, Палестині, Чорногорії. Бере активну участь у різних професійних заходах за кордоном з метою розвитку національної кулінарії Албанії.
Почесний член Асоціації шеф-кухарів Палестини та Саудівської Аравії.

Сефер Япіджі (Sefer Yapici)

Член Асоціації шеф-кухарів Туреччини (Aegean Professional Chefs Association).
Акредитований суддя Всесвітньої асоціації кулінарів WACS, переможець багатьох міжнародних кулінарних конкурсів і чемпіонатів.

Туреччина

Хорватія

Eріх Главіца (Erich Glavica)

Член Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я і Європейського регіону ACMER (Association of Chefs from Mediterranean and European Regions). Досвідчений професіонал з більш ніж 25-річним досвідом роботи в галузі. Працював шеф-кухарем у найпрестижніших віденських і хорватських готелях та ресторанах. Володіє відмінними знаннями та досвідом у кулінарному мистецтві, накопиченими протягом багатьох років практичної діяльності, а також участі в різних місцевих, регіональних та європейських кулінарних заходах.

Почесні члени спілки

Український Кулінарний Союз