Чорне Порося

Чорне Порося


Дізнайтесь про

Чорне Порося

У «Чорному поросяті» вас чекає найсвіжіше і смачне українське м’ясо, яке готують на відкритому вогні в спеціальній печі Josper. Спробуйте «Фірмовий шашлик на ланцюзі», свинину на кістці, свинячі ребра, порося-гриль на рожні і ковбаси, приготовлені особисто шеф-кухарем ресторану. І, звичайно ж, легендарне фірмове блюдо м’ясної ресторації «Чорне Порося» – рульку «Айс-бан», зроблену за особливим рецептом.
«М’ясо та пиво – це красиво!» Фірмове світле або темне пиво «Чорне Порося» відмінно поєднуються з м’ясними стравами! У меню ви знайдете багато різноманітних апетитних закусок до всіх сортів пива: гострі свинячі вуха, курячі крильця і ​​гострі перці халапенос ідеально підійдуть до світлого пива, а любителям темних сортів цього напою неодмінно припадуть до смаку: суджук, бастурма або копчені свинячі вуха.

м. Київ, вул Велика Житомирська, 8/14

(067) 434-70-77; (044) 591-27-03