Команда Українського кулінарного союзу взяла участь у ІІ-му Міжнародному гастрономічному фестивалі – ГастроМак Македонія 2017 (Республіка Македонія, м. Струміка)


Команда Українського кулінарного союзу взяла участь у ІІ-му Міжнародному гастрономічному фестивалі – ГастроМак Македонія 2017 (Республіка Македонія, м. Струміка)

Участь 24-28 жовтня 2017 року команди Українського кулінарного союзу у ІІ-му Міжнародному гастрономічному фестивалі – ГастроМак Македонія 2017 (Республіка Македонія, м. Струміка), організована Національною Асоціацією шеф-кухарів Македонії

24-28 жовтня 2017 року делегація збірної команди Українського кулінарного союзу у складі 9 осіб брала участь у ІІ-му Міжнародному гастрономічному фестивалі ГастроМак Македонія 2017 в м. Струміка.

Склад команди Українського кулінарного союзу: Костянтин Сиротин – шеф-кухар ресторану «Канапа»,  Людмила Педченко – шеф-кухар ресторану «This is PivBar», юніори: студенти Київського національного торговельно-економічного університету – Вікторія Науменко, Олександр Венглінський, Олександр Гриценка, учениця Чернівецького державний комерційного технікуму – Катерина Бойко; майстер-шеф – викладач Київського національного торговельно-економічного університету – Валентина Кочерга,

члени Правління ГС «Український кулінарний союз» – Любов Чуницька, Тетяна Забігайло.

Цей грандіозний кулінарний захід зібрав понад 300 учасників з 20 країн світу. Його відвідали понад 2000 гостей з усього світу. Учасники змагались у 20 різних категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників змагань та робіт арт-класу та робіт з карвінгу оцінювали понад 40 професійних членів журі з різних країн світу.

Результатом успішного виступу стало завоювання командою Українського кулінарного союзу однієї золотої, трьох срібних, семи бронзових медалей та двох дипломів.

У конкурсній номінації «Сучасна національна страва» Костянтин Сиротин отримав золоту медаль, а у номінації «Сучасна страва» – бронзову. Людмила Педченко отримала 2 срібні медалі за виступи у номінаціях «Сучасна страва» та «Страва з риби», а у номінації «Сучасна національна страва» – бронзову нагороду.

У конкурсній номінації «Ресторанний десерт» Вікторія Науменко виборола срібло. Олександр Гриценко та Олександр Венглінський вибороли 5 бронзових медалей за перемогу у номінаціях –  «Сучасна страва», «Сучасна національна страва», «Страва з птиці», «Страва з риби», «Паста». Катерина Бойко отримала бронзову медаль в номінації «Страва з риби».

Від імені керівництва Українського кулінарного союзу висловлюємо подяку нашим переможцям за ініціативність, працьовитість та творчий підхід до кулінарного мистецтва, популяризацію української сучасної кухні на міжнародному рівні.

На урочистому закритті фестивалю від імені Президента Українського кулінарного союзу Анатолія Мазаракі вручено подяки і пам’ятні знаки Українського кулінарного союзу Президенту Асоціації шеф-кухарів Македонії – Андріані Алакі та почесним членам дружньої асоціації.

Вітаємо Українській кулінарний союз та Збірну команду із виступом та перемогою! Бажаємо нових творчих злетів і перемог!

 

+ There are no comments

Add yours