Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва 11th International Culinary Competitions of Southern Greece, Салоніки, Греція


Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва 11th International Culinary Competitions of Southern Greece, Салоніки, Греція

1-4 березня 2019 р. збірна команда Українського кулінарного союзу у складі 13 осіб, зокрема професійні шеф-кухарі м. Києва Кирило Мілян, Андрій Марченко, Денис Шагов, викладачі та студенти факультету ресторанно-готельного і туристичного бізнесу Київського національного торговельно-економічного університету (Діна Федорова, Олександр Гриценко, Дмитро Сокур, Ольга Чемоданова) та Дніпровського технолого-економічного коледжу (Олексій Котов, Дмитро Гапон, Дем’ян Піпінський) брали участь у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва 11th International Culinary Competitions of Southern Greece, Салоніки, Греція.

Організатори фестивалю – Асоціація шеф-кухарів Північної Греції зібрала учасників з 10 країн світу, зокрема з Греції, Кіпру, Туреччини, Болгарії, США, Латвії, Тайвані, України, Сербії та Монголії.

Роботу учасників змагань оцінювали понад 20 професійних членів журі з різних країн світу, серед яких були переможці всесвітньовідомих кулінарних змагань – професійного конкурсу «Bocuse d’Or» – Віктор  Андрессон (Ісландія); Президент «Bocuse d’Or» Sri Lanka – Рохан Фернандопулле; практикуючий викладач відомої кулінарної коли «Vatel Сlub Luxemburg» Lycee technique de Bonnevoie – Роберто Белтраміні, інші судді світового рівня, акредитовані WACS. Очолив роботу суддівського корпусу майстер шеф світового рівня – WACS Global Master Chief Judge – пан Марко Брюсшвейлер. Україну у складі журі кулінарних змагань представляла Федорова Діна Володимирівна – професор кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ, секретар громадської спілки «Український кулінарний союз».

У конкурсних змаганнях команда Українського кулінарного союзу виборола одну срібну і шість бронзових нагород.

У категорії «Страва з риби та гідробіонтів» Денис Шагов отримав срібну медаль.

У категорії «Страва з птиці» Андрій Марченко отримав бронзову медаль.

У категорії «Страва з риби та гідробіонтів» Кирил Мілян отримав бронзову медаль.

Викладач та учні Дніпровського технолого-економічного коледжу Олексій Котов, Дмитро Гапон, Дем’ян Піпінський у конкурсних змаганнях отримали дипломи.

+ There are no comments

Add yours