Прес-реліз Міжнародного фестивалю з кулінарного і кондитерського мистецтва «BestCookFest-2018»


Прес-реліз Міжнародного фестивалю з кулінарного і кондитерського мистецтва «BestCookFest-2018»

З 4  по  6 жовтня 2018 р. у Київському національному торговельно-економічному університеті відбудеться Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2018»

 

Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним університетом та Егейською професійною асоціацією шеф-кухарів запрошує до участі в Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest – 2018», який відбудеться 4-6 жовтня 2018 року в Київському національному торговельно-економічному університеті (м. Київ, Кіото 19).

До участі у фестивалі запрошуються професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, ресторанного сервісу, сомел’є, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Для учасників буде надана унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва.  У фестивалі запланована участь команд кулінарів та учнів кулінарних шкіл з 25 країн світу. Цей захід стане вагомим внеском у формування кулінарного та туристичного бренду України, підвищення туристичної привабливості м. Києва.

До суддівства змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BESTCооkFEST-2018» запрошені всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS): Томас Гуглер (Саудівська Аравія), Сефер Япіджі, Байрам Озрек, Мамут Уянік (Туреччина), Марія Шрамко (Ісландія), Йосип Царевич (США), Девід Мішель Мізон (Великобританія), Саркіз Якубян, Йозеф Арбід (Ізраїль), Алан Пайєн (Маврикій), П’єр Газанес-Парентон (Франція),  Мімоза Балла (Албанія), Еріх Главіца (Хорватія), Гвідо Дебоно (Мальта), Даніела Пантіч Влаховіч (Сербія),  Думіту Кумарасі (Шрі-Ланка), Донг Йонг Парк, Кім Джонг Су (Республіка Корея), Алі Траболсі (Ліван), Крістос Готсіс (Греція), Буйанделгер Доріготов, Батбаатар Рагча (Монголія), Роман Девід Таубер (Польща) та ін.

Конкурсні змагання фестивалю «BestCookFest-2018» оцінюватиметься згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:

  • арт-клас з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням);
  • практичні змагання (безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі;
  • практичні змагання (безпосередньо на території змагань) командної форми участі :
  • краща команда шеф-кухарів року (Гран-Прі)/ Чорна скринька;
  • краща кулінарна школа року;
  • найкращий університет року;
  • сервіс-клас;
  • змагання сомельє.

Офіційне відкриття Міжнародного фестивалю з кулінарного і кондитерського мистецтва «BestCookFest-2018» відбудеться 4 жовтня 2018 р. об 11:00 у гранд-холі  Київського національного торговельно-економічного університету, за адресою: м. Київ, вул. Кіото, 19.

Ознайомитися з правилами участі у конкурсних змаганнях, а також заповнити реєстраційну форму на участь Ви можете на сайті ucu.com.ua., facebook.com/page.ucu. Кінцевий термін подання заяв – 17 вересня 2018 року.

+ There are no comments

Add yours