Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях 13-го Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва “Montenegro-2019” у м. Будва, Чорногорія


Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях 13-го Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва “Montenegro-2019” у м. Будва, Чорногорія

22-25 квітня 2019 р. збірна команда Українського кулінарного союзу у складі 4 осіб, викладача та студентів Київського національного торговельно-економічного університету (Валентина Кочерга, Володимир Совяк, Ангеліна Чала, Владислав Москаленко) брали участь у професійних змаганнях 13-го Міжнародного фестивалю з кулінарного мистецтва “Montenegro-2019” у м. Будва, Чорногорія. Організатори фестивалю – Асоціація шеф-кухарів Чорногорії.

В конкурсі брали участь кулінари із 10 країн світу. До складу міжнародної суддівської колегії фестивалю увійшли всесвітньовідомі шеф-кухарі та професіонали ресторанної справи, зокрема член Правління Українського кулінарного союзу Чуницька Любов Петрівна.

У номінації “Краща школа” команда Українського кулінарного союзу у складі студентів Совяка Володимира, Москаленко Владислава, (ФРГТБ), Чалої Ангеліни (ФМТП) була кращою, посіла І місце, а її члени нагороджені золотими медалями.

У номінації “Страви з риби” Володимир Совяк отримав золото, а Ангеліна Чала – бронзу. У номінації “Страви з м’яса” Москаленко Владислав виборов срібну медаль.

+ There are no comments

Add yours