Перемога команди Українського кулінарного союзу на Чемпіонаті Світу з кулінарного та кондитерського мистецтва у Люксембурзі!


24 листопада 2018 року збірна команда Українського кулінарного союзу у складі Лариси Рибчук, Дениса Шрамко, Олени Крячко, Дмитра Пуги  та Наталії Мудь, Оксани Дубчак взяла участь в одному з найпрестижніших чемпіонатів кулінарної еліти – Чемпіонаті Світу з кулінарного і кондитерського мистецтва у Люксембурзі, що організований всесвітньовідомою професійною асоціацією шеф-кухарів Люксембургу ім. Франсуа Вателя «The Vatel-Club Luxembourg» спільно із Всесвітньою асоціацією шеф-кухарів (ВАКС) і проводиться раз на чотири роки.

Чемпіонат відбувся у межах професійної виставки гастрономії та ресторанного бізнесу «Expogast», яку відвідали гості із 100 країн світу. У змаганнях чемпіонату взяли участь понад 3000 учасників. Роботу учасників змагань оцінювали понад 200 професійних членів журі з різних країн світу. Наставником та ідейним натхненником української команди є майстер планетарного масштабу, багаторазова чемпіонка світу та олімпійських ігор, суддя ВАКС – Марія Шрамко.

Результатом успішного виступу команди Українського кулінарного союзу стало завоювання 3 золотих медалей, 1 срібної та 1 бронзової медалі.

 

Кожний учасник команди доклав неймовірних зусиль для найповнішого виявлення професійних навичок кондитера, зміг показати художній хист та творчий підхід до створення унікальної композиції арт-класу у номінаціях «Цукрові квіти», «Художня робота з цукру».

Кожний учасник команди зміг гідно представити країну на міжнародному рівні!

Золота медаль Денис Шрамко

Золота медаль Дмитро Пуга

Золота медаль Лариса Рибчук

Срібна медаль Альона Крячко

Бронзова медаль Наталія Мудь

Вітаємо команду Українського кулінарного союзу із яскравою перемогою! Натхнення, сил, нескінченного бажання творити! Дякуємо щиро нашим героям!

+ There are no comments

Add yours