Підсумки Міжнародного кулінарного фестивалю KazanFireFest


Підсумки Міжнародного кулінарного фестивалю KazanFireFest

14-15 та 19 жовтня 2017 року під егідою Слобожанської Гільдії Кулінарів Українського Кулінарного Союзу відбувся Міжнародний кулінарний фестиваль KazanFireFest.
Фестиваль проходив на двох майданчиках: І етап – на території спортивного-оздоровчого комплексу «Аркада», а ІІ – у Харківському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ.
Під час проведення першого етапу змагань конкурсанти отримали безліч корисних порад від Світових майстрів кулінарії, таких як Ізток Легат (Словенія), Алан Пайен (Республіка Маврикій), Стево Карапандза (Хорватія), Роман Давід Таубер (Польща),Йосзеф Арбід (Ізраїль) Садуллах Онал (Туреччина) та багато інших.
Завдяки підтримці ГС «Міжрегіональний союз птахівників та кормовиробників України», та особисто Вадима Шияна, було здійснено приготування рекордної яєчні (більше ніж з 1600 яєць) та близько 1000 харків`ян мали змогу поласувати кулешем (більш ніж 500 літрів).
Другий етап фестивалю, як зазначила Віце-президент Українського Кулінарного Союзу Людмила Олексіївна Радченко, був не менш знаковим для Слобідської України. Почесне журі фестивалю, у складі одних з найвідоміших шеф-кухарів Світу (Саркіс Якубян – Президент та засновник “Taste of Peace”, Мімоза Балла – Віце-президент “Taste of peace”, Ілір Фама – професор кулінарного інституту в м. Тирана (Албанія) та інші), визначило переможців і відмітило дуже високий рівень підготовки конкурсантів.
Цей фестиваль не лише дозволив молодим талантам позмагатися один з одним, а й продемонструвало високий рівень заходів Українського Кулінарного Союзу та Слобожанської Гільдії Кулінарів.

+ There are no comments

Add yours