Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва “EPAD BestCookFest Izmir” у м. Ізмір, Туреччина!


Перемога команди Українського кулінарного союзу у професійних змаганнях з кулінарного мистецтва “EPAD BestCookFest Izmir”  у м. Ізмір, Туреччина!

З 02 по 05 травня 2019 року в Ізмірі (Туреччина) відбувся ІІІ Міжнародний гастрономічний фестиваль «BestCookFest Kemalpasa Epad»​ Збірна команда Українського кулінарного союзу у складі 8, зокрема викладача та студентів Київського національного торговельно-економічного університету (Михайла Кравченка, Олександра Венглінського, Андрія Шкапоїда, Назара Гелетея) та викладача та студентів Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету (Тетяни Когут-Незвещук, Вадима Петрюка, Максима Саламандика, Святослава Катеринчука) представила Україну.

Організатори фестивалю – Егейська асоціація шеф-кухарів спільно із Українським кулінарним союзом.

Про престижність даного фестивалю свідчить той факт, що в змаганнях взяли участь  конкурсанти і шеф-кухарі із 15 країн світу –  Туреччини, Монголії, Румунії, Ізраїлю, Узбекистану, Південної Кореї, Китаю, Палестини, України та ін.. До складу міжнародної суддівської колегії фестивалю увійшли всесвітньовідомі шеф-кухарі та професіонали ресторанної справи, зокрема представники Українського кулінарного союзу – Кравченко Михайло Федорович, д.т.н., професор зав. кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ та Незвещук-Когут Тетяна Семенівна, к.е.н., доцент, зав. кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ.

Подія у сфері ресторанних технологій для Junior (студентів) та Senior (професіональних шеф-кухарів) мала за мету об’єднати учасників із різних країн для підвищення рівня професійної майстерності, опановування нового  досвіду у світі кулінарії. Протягом чотирьох днів учасники кулінарних змагань презентували свої професійні навички і кулінарну фантазію, а професійне журі оцінювало кращих із кращих.

У номінації “Краща команда юніорів. Чорна скринька” команда Київського національного торговельно-економічного університету у складі студентів Олександра Венглінського, Андрія Шкапоїда, Назара Гелетея посіла ІІ місце, а її члени нагороджені срібними медалями.

У номінації “Страва з риби” Олександр Венглінський, Андрій Шкапоїд, отримали золото, а Назар Гелетей – срібло. У номінації “Страва з м’яса” Олександр Венглінський виборов золото, а Андрій Шкапоїд – бронзу.

Команда Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету у складі  трьох студентів 2-4 курсів гідно представила свій навчальний заклад на міжнародному фестивалі ресторанних технологій, здобувши 2 золотих, 6 срібних та 1 бронзову медаль,  а саме:

– Саламандик Максим – золота медаль у номінації «Страва з риби»;

– Катеринчук Святослав – золота медаль у номінації «Ресторанний десерт»;

– Катеринчук Святослав, Петрюк Вадим, Саламандик Максим –  срібні медалі у номінації «Чорна скринька»;

– Саламандик Максим –  срібна медаль у номінації «Паста»;

– Катеринчук Святослав –  срібна медаль у номінації «Основна страва»;

– Петрюк Вадим – срібна медаль у номінації «Основна страва»;

– Петрюк Вадим –  бронзова медаль у номінації «Ресторанний десерт».

 

 

+ There are no comments

Add yours