Запрошуємо на 6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій ”BestCookFest-2019” (22-24 жовтня 2019 р., м. Чернівці, с. Бояни)!

З 22 по 24 жовтня 2019 р. у ТВК «Сонячна Долина» м.Чернівці, с. Бояни, вул. Лісова, 3 відбудеться 6-й Міжнародний конкурс ресторанних технологій ”BestCookFest-2019”
Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з готельно-ресторанним комплексом «Буковинська Зірка», ТВК «Сонячна Долина», Київським національним торговельно-економічним університетом запрошує до участі в 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest – 2019», який відбудеться 22-24 жовтня 2019 року в ТВК «Сонячна Долина» (м. Чернівці, с. Бояни, вул. Лісова, 3).
До участі у фестивалі запрошуються професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Для учасників буде надана унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва. У фестивалі запланована участь команд кулінарів та учнів кулінарних шкіл з різних країн світу. Цей захід стане вагомим внеском у формування кулінарного та туристичного бренду України, підвищення туристичної привабливості м. Чернівці.
До суддівства змагань з 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» запрошені всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства.
Конкурсні змагання 6-го Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» оцінюватиметься згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:
- арт-клас з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням);
- практичні змагання (безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі;
- практичні змагання (безпосередньо на території змагань) командної форми участі :
- краща команда шеф-кухарів року (Гран-Прі)/ Чорна скринька (професіонали, юніори);
- краща кулінарна школа року (юніори);
- краща команда шеф-кухарів року (професіонали);
- краща національна команда кулінарів з приготування борщу.
Нагороди: золоті, срібні, бронзові медалі, Кубки : Гран Прі BestChefTeam-2019; Гран Прі BestJuniorChefTeam-2019; BestСhef-2019; BestJuniorСhef-2019; BestCulinarySchool-2019; BestChefTeam-2019; ArtClass; BestBorschTeam для переможців фестивалю, дипломи для усіх учасників.
Офіційне відкриття 6-го Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» відбудеться 22 жовтня 2019 р. об 11:00 у ТВК «Сонячна Долина» за адресою: м.Чернівці, с. Бояни, вул. Лісова, 3.
З правилами участі у конкурсних змаганнях фестивалю, а також заповнити реєстраційну форму на участь Ви можете ознайомитись на сайті ucu.com.ua., facebook.com/page.ucu. Кінцевий термін подання заяв – 1 жовтня 2019 року.
Вартість розміщення в готелі ТВК «Сонячна Долина» без харчування – 200 ₴ з людини за день у номерах стандарт (дво- та тримісних).
Вартість харчування (шведська лінія) :
- сніданок (200 ₴ з людини за день);
- вечеря (200 ₴ з людини за день).
Для замовлення номерів, будь ласка звертайтесь за номером телефону: + 38 050 877 11 29 Галина Терещук infobukzirka@gmail.com.