СХІДНА ПЕРЕМОГА: «УКРАЇНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ СОЮЗ» виборов шість призових нагород у Стамбулі


СХІДНА ПЕРЕМОГА: «УКРАЇНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ СОЮЗ» виборов шість призових нагород у Стамбулі

XV Міжнародний фестиваль кулінарної майстерності у Стамбулі зібрав понад 2 000 учасників зі всього світу, а відвідати захід приїхали близько 25 000 гостей.

Серед конкурсантів точилися боротьба у 70 категоріях індивідуальних і командних змагань. Роботу учасників оцінювала сотня кращих професійних шеф-кухарів світу.

Організаторами кулінарного заходу традиційно виступили Федерація шеф-кухарів Туреччини COCKFED (Федерація кулінарів і шеф-кухарів Туреччини) спільно із WACS (Всесвітня Асоціація спільнот шеф-кухарів).

У рамках змагань на фестивалі команда кулінарів Харківського торговельно-економічногог коледжу КНТЕУ та «Українського кулінарного союзу» виборола шість почесних призів. Серед них 2 золоті, 1 срібна, а також 3 бронзові нагороди. Крім цього, ще одним досягненням на фестивалі для УКС став оновлений список журі. Цього року вперше до його складу увійшли представники «Українського кулінарного союзу» – Любов Чуницька та Мюшфік Бакіров.

Учні та викладачі «Українського кулінарного союзу» вчергове продемонстрували свій професіоналізм та довели високу майстерність. Вітаємо переможців!