Гасанова Анна Едуардівна

Гасанова Анна Едуардівна

Дізнайтесь про

Гасанову Анну Едуардівну

Гасанова Анна Едуардівна – керівник Відокремленого підрозділу громадської спілки “УКС“ “Слобожанська гільдія кулінарів”. Член громадської спілки «Український кулінарний союз». Організатор міжнародних кулінарних фестивалів «AgroCookFest 2016», «KazanFireFest 2017». Співорганізатор міжнародного кулінарного фестивалю «BestCookFest 2015». Кандидат технічних наук, доцент Харківського державного університету харчування та торгівлі та Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

Працювала суддею на міжнародних кулінарних конкурсах в Ізраїлі, Іспанії, Сербії, Туреччині, Україні, Франції, Хорватії (Посол “SKMER” в Україні 2016-2020 р), Чорногорії, Шрі-Ланці, де була нагороджена золотими медалями.

Анна веде активну дослідницьку та практичну діяльність в сфері інноваційних технологій харчування, товарознавства продовольчих товарів, розвитку ресторанного бізнесу. Її спеціалізація − підвищення якості харчових продуктів, розвиток сучасних технологій хлібобулочних та борошняних кондитерський виробів, десертів, експерт з АРТ-мистецтва з карамелі та цукрових квітів.

Автор 50 наукових видань з питань підвищення якості харчових продуктів, зокрема монографії «Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів» та ін.

Анна пройшла стажування у Вищій школі готельно-ресторанного бізнесу імені Жана Друана, Париж, Франція.
Вільно володіє англійською мовою.