Розпочав роботу майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко


Розпочав роботу майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко

З 1 по 5 лютого 2016 року кафедра технології і організації ресторанного господарства проводить майстер-клас кондитерської майстерності від Марії Шрамко – «Цукрові квіти за англійською технікою».

Марія Шрамко — шеф-кондитер, входить до складу Національної збірної Ісландії з кулінарії. Суддя всесвітньої Асоціації Кулінарів WACS, почесний член Асоціації кухарів України, Сербії, Хорватії, входить до Асоціації кулінарів Росії. Почесний член Українського Кулінарного Союзу. Має великий професійний досвід роботи шеф-кондитером, за створення арт-робіт одержала ряд нагород на престижних чемпіонатах, свою майстерність і вміння передає учням в СНД і країнах Європи. Працює в техніках: карамель, цукрові квіти, шоколад, аерографія.30

У майстер-класі беруть участь викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства к.т.н., доцент Медведєва А.О., к.т.н., доцент Марцин Т.О. Набуті знання вони зможуть передати студентам, які виявили зацікавленість і бажання навчитися ексклюзивній технології виготовлення цукрових квітів.

+ There are no comments

Add yours