Майстер-клас «Французькі ресторанні десерти»

1 березня 2016 року в ресторані “Winston Hall” (комплекс “Ozyornoe”) відбувся майстер-клас на тему «Французькі ресторанні десерти». Майстер-клас провела випускниця Школи кулінарії в Парижі Le Cordon Bleu, кондитер двозіркового мішленівського ресторану «Le Taillevent» (Париж), бренд-шеф ресторану «Фрегат» (м. Чернівці) – Оксана Дубчак.
Майстер-клас проведено за ініціативи громадської організації «Буковинська гільдія кулінарів» ГО «Український кулінарний союз», Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ та за сприяння департаменту економіки Чернівецької міської ради.
У майстер-класі взяли участь викладачі та студенти профільних навчальних закладів м. Чернівці, представники закладів ресторанного господарства міста.
Під час проведення майстер-класу шеф-кухар ресторану «Панська гуральня», золотий, срібний та бронзовий медаліст Всеукраїнських та Міжнародних кулінарних конкурсів, фестивалів, володар звання «Майстер-кухар», голова ГО «Буковинська гільдія кулінарів» – Кінський Сергій Олексійович проінформував присутніх про утворення ГО «Український кулінарний союз» та осередку ГО «Буковинська гільдія кулінарів», зазначив основну мету та завдання гільдії.
+ There are no comments
Add yours