Майстер-клас Євгена Клопотенка “Міркувати як шеф-кухар”


Майстер-клас Євгена Клопотенка “Міркувати як шеф-кухар”

        25 жовтня 2017 року відбувся майстер-клас бренд-шефа мітерії “Здоровий глузд”, експерта телеканалу СТБ, засновника “Гастромайстерня Confiture” Євгена Клопотенка.

Учасники майстер-класу самі обрали інгредієнти та способи теплової обробки кожного з продуктів майбутньої страви: зачатки вугря, чорнослив, гарбуз, ікра, пудра та обліпиха. Помічник Євгена Костянтин готував обрану страву в кулінарній студії, а глядачі спостерігали за приготуванням в онлайн-трансляції та слухали Євгена, який коментував процес приготування. Він зауважив, що ми звикли до того, що споживаємо, й повинні експериментувати з продуктами харчування, а також запевнив: “…Ви побачите, що поєднання страв може бути надзвичайно смачним і різноманітним…”.

+ There are no comments

Add yours