Про союз

Про союз

Ukrainian

Culinary union

Розширює коло партнерів та запрошує до співпраці. Головна мета УКС – це розвиток професійних вмінь, а також покращення кулінарного мистецтва та ресторанного сервісу.

«Український кулінарний союз» має власний бренд, – щорічний міжнародний кулінарний фестиваль BESTCookFEST.

Захід спрямований для фахівців ресторанного сервісу, які прагнуть розвиватися, вдосконалювати навички з кулінарного і кондитерського мистецтва, а також опановувати новий для себе досвід у світі кулінарії.

 

Правила вступу

Вступ

Правила Вступу

Сформований позитивний та авторитетнийі мідж Українського кулінарного союзу може і має бути гарантом високого рівня стандартів. Для учасників союзу важливо ідентифікувати себе або заклад саме в цьому значенні. Крім того, учасники Українського кулінарного союзу повинні відчувати себе частиною спільноти та мати додаткові від цього переваги

На даний час спостерігається висока зацікавленість серед професіоналів та підприємств ресторанного бізнесу щодо співпраці з Українським кулінарним союзом.

Потенційні члени Українського кулінарного союзу матимуть виключну можливість:

майстер-класи

брати участь на пільгових умовах у майстер-класах та професійних семінарах, організованих УКС

обмін досвідом

Долучитися до обміну досвідом провідних вітчизняних та закордонних кулінарних шкіл

Інформування

Інформування про теоретичні й практичні нововведення в галузі кулінарії та сервісу, про нові технології і техніку в країні та за кордоном

користуватись безоплатною допомогою Спілки, у межах стандартного пакету такої допомоги встановленої для відповідного виду членства у Спілці, за умови повної оплати ними членських внесків та виконання інших вимог положення про стандартні пакети допомоги Спілки;

Пакети можливостей для учасників
УКРАЇНСЬКОГО КУЛІНАРНОГО СОЮЗУ

СТАРТ

ЮНІОР (УЧЕНЬ/СТУДЕНТ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ)

ВНЕСОК НА РІК 500ГРН

ПЕРЕВАГИ

1. Посвідчення учасника«Українського кулінарного союзу»
2. Знижки на участь у майстер-класах, організованих УКС
3. Надання оперативної інформації про діяльність УКС, запрошення до участі в основних подіях союзу

СТАНДАРТ

ВНЕСОК НА РІК

ПРИВАТНА ОСОБА 1000 грн
ОРГАНІЗАЦІЯ 4000 ГРН

ПЕРЕВАГИ

1. Посвідчення учасника«Українського кулінарного союзу»
2. Знижки на участь у майстер-класах, організованих УКС
3. Надання оперативної інформації про діяльність УКС, запрошення до участі в основних подіях союзу
4.Право носіння шевронів «Українського кулінарного союзу»
5.Розміщення інформації в Каталозі учасників (партнерів) на сайті УКС та сторінці соціальної мережі Фейсбук
6.Захист професійних та творчих інтересів своїх членів, сприяння організації підготовки та підвищення їх кваліфікації, проведення атестації
7. Право участі у Міжнародних конкурсах і салонах у складі національної команди кулінарів УКС (за наявності перемог у кулінарних змаганнях, організованих УКС)

ПРЕМІУМ

ВНЕСОК НА РІК

ПРИВАТНА ОСОБА 2000 грн
ОРГАНІЗАЦІЯ 8000 ГРН

ПЕРЕВАГИ

1. Посвідчення учасника«Українського кулінарного союзу»
2. Знижки на участь у майстер-класах, організованих УКС
3. Надання оперативної інформації про діяльність УКС, запрошення до участі в основних подіях союзу
4.Право носіння шевронів «Українського кулінарного союзу»
5.Розміщення інформації в Каталозі учасників (партнерів) на сайті УКС та сторінці соціальної мережі Фейсбук
6.Захист професійних та творчих інтересів своїх членів, сприяння організації підготовки та підвищення їх кваліфікації, проведення атестації
7. Право участі у Міжнародних конкурсах і салонах у складі національної команди кулінарів УКС (за наявності перемог у кулінарних змаганнях, організованих УКС)
8. Реклама організації на сайті УКС та у соціальній мережі союзу
9, Участь у міжнародних та всеукраїнських кулінарних конкурсах та чемпіонатах
10. Отримує табличку від учасник «Українського кулінарного союзу», яку може розмістити на вхідній групі або у закладі
11. Методична, організаційна, консультаційна, фахова та інша допомога від УКС

ПРЕМІУМ ПЛЮС

ВНЕСОК НА РІК

ПРИВАТНА ОСОБА 5000 грн
ОРГАНІЗАЦІЯ 12000 ГРН

ПЕРЕВАГИ

1. Посвідчення учасника«Українського кулінарного союзу»
2. Знижки на участь у майстер-класах, організованих УКС
3. Надання оперативної інформації про діяльність УКС, запрошення до участі в основних подіях союзу
4.Право носіння шевронів «Українського кулінарного союзу»
5.Розміщення інформації в Каталозі учасників (партнерів) на сайті УКС та сторінці соціальної мережі Фейсбук
6.Захист професійних та творчих інтересів своїх членів, сприяння організації підготовки та підвищення їх кваліфікації, проведення атестації
7. Право участі у Міжнародних конкурсах і салонах у складі національної команди кулінарів УКС (за наявності перемог у кулінарних змаганнях, організованих УКС)
8. Реклама організації на сайті УКС та у соціальній мережі союзу
9, Участь у міжнародних та всеукраїнських кулінарних конкурсах та чемпіонатах
10. Отримує табличку від учасник «Українського кулінарного союзу», яку може розмістити на вхідній групі або у закладі
11. Методична, організаційна, консультаційна, фахова та інша допомога від УКС
12. Безкоштовна участь у 2 майстер класах, форумах, навчальних семінарах від «Українського кулінарного союзу» (для організації – по 2 особи)
13. 1 раз на рік інспекція закладу за принципом «Таємний покупець» та надання експертного висновку по результатам інспекції

ЕЛІТ

ВНЕСОК НА РІК

ОРГАНІЗАЦІЯ 24000 ГРН

ПЕРЕВАГИ

1. Посвідчення учасника«Українського кулінарного союзу»
2. Знижки на участь у майстер-класах, організованих УКС
3. Надання оперативної інформації про діяльність УКС, запрошення до участі в основних подіях союзу
4.Право носіння шевронів «Українського кулінарного союзу»
5.Розміщення інформації в Каталозі учасників (партнерів) на сайті УКС та сторінці соціальної мережі Фейсбук
6.Захист професійних та творчих інтересів своїх членів, сприяння організації підготовки та підвищення їх кваліфікації, проведення атестації
7. Право участі у Міжнародних конкурсах і салонах у складі національної команди кулінарів УКС (за наявності перемог у кулінарних змаганнях, організованих УКС)
8. Реклама організації на сайті УКС та у соціальній мережі союзу
9, Участь у міжнародних та всеукраїнських кулінарних конкурсах та чемпіонатах
10. Отримує табличку від учасник «Українського кулінарного союзу», яку може розмістити на вхідній групі або у закладі
11. Методична, організаційна, консультаційна, фахова та інша допомога від УКС
12. Безкоштовна участь у 2 майстер класах, форумах, навчальних семінарах від «Українського кулінарного союзу» (для організації – по 2 особи)
13. 1 раз на рік інспекція закладу за принципом «Таємний покупець» та надання експертного висновку по результатам інспекції
14. 2 рази на рік інспекція закладу за принципом «Таємний покупець» та надання експертного висновку та рекомендацій по результатам інспекції
15. Координування діяльності своїх територіальних осередків

Запрошуємо Вас стати членом громадської спілки «Український кулінарний союз».
Маємо надію на вашу підтримку, тривалу і плідну співпрацю.

Контакти

Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19

тел./факс:

e-mail: info@culinary-union.org

Ми у соцільних мережах

Лишити заявку на вступ в Український кулінарний союз

Учасники союзу

Індивідуальні та колективні

Учасники союзу

Індивідуальні члени Громадської спілки

Ім'яМісто
Мазаракі Анатолій АнтоновичКиїв
Радченко Людмила Олексіївна Харьків
Ведмідь Надія ІванівнаКиїв
Федорова Діна Володимирівна Київ
Кравченко Михайло Федорович Київ
Гаврилко Петро Петрович
Совенко В'ячеслав Анатолійович
Валовий Андрій Анатольйович
Лукашов Юрій
Науменко Микола
Чор Татьяна Петрівна
Козак Андрій Романович
Янчишин Іван Євгенович
Сушко Євгеній Анатолійович
Степаняк Орест Богданович
Лосєва Галина Іванівна
Трішкіна Ніна Іванівна Хмельницьк
Совенко Сергій Анатолійович
Тукало Тетяна Василівна
Біленко Леоніда Мічиславівна Харьків
Гасанова Анна Едуардівна Харьків
Парамієнко Світлана Олексіївна
Колосов Гліб Борисович
Недашківська Галина Іванівна Чернівці
Долиняка Кирил Чернівці
Басенко Світлана Василівна Чернівці
Дубчак Оксана Василівна Чернівці
Михайлова Лілія Іванівна Чернівці
Яценко Марина Борисівна Чернівці
Борочинський Сергій Володимирович Чернівці
Кульчицька Крістіна Георгіївна Чернівці
Кульчицький Анатолій Володимирович Чернівці
Косташ Марина Юріївна Чернівці
Репчук Микола Васильович Чернівці
Бадюк Наталя Олександрівна Чернівці
Цвірінько Роман Степанович Чернівці
Убірайлов Олександр Харьків
Василенко Кирило Олександрович Харьків
Михаленко Наталія Володимирівна Київ
Степенко Анатолій Валентинович Київ
Радек Конечний Харьків
Сердюков Костянтин Георгійович Харьків
Нагорняк Лариса Йосипівна Чернівці
Нагорняк Ірина Ігорівна Чернівці
Нагорняк Юрій Вікторович Чернівці
Рибчук Лариса Київ
Недельчева Тетяна Ігорівна Київ
Соляр Тетяна Миколаївна Житомир
Шарук Валентина Михайлівна Житомирська обл.. с. Вишпіль
Сагадин Тетяна Дмитрівна Житомир
Гречківська Ірина Ростиславівна Житомир
Царюк Вікторія Анатоліївна Житомир
Забродська Тетяна Володимирівна Житомир
Четін Людмила Робертівна Чернівці
Козьма Оксана Аурелівна Чернівці
Дерев’яго Валентина Євгенівна Київ
Русин Наталія Володимирівна Київська обл., с. Віта Поштова
Ткач Анна Сергіївна Одеса
Русановская Елена Константиновна Ізраїль
Шендрик Наталія Леонідівна Бровари
Гелетей Олександр Васильович Іршава
Пащенко Ірина Вікторівна Кривий Ріг
Nikolai Andrijanov Tallinn, Estonia
Мудь Наталія Ярославівна Львів
Луценко Ірина Юріївна Данія
Гук Наталія Михайлівна Тернопіль
Клюйко Оксана Григорівна Дубровиця
Черняєва Світлана Олегівна Харків
Деркач Ольга Миколаївна Львів
Влащук Вадим Ярославович
Чуницька Любов ПетрівнаКиїв

Колективні члени Громадської спілки

НазваМісто
Київський національний торговельно-економічний університетКиїв
Ранчо Ель ГаучоКиїв
Бурштинський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Бурштин
Вінницький торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Вінниця
Вінницький торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Вінниця
Громадська спілка «Західна Шеф Група» Чернівці
ДПТНЗ "Полтавське вище професійне училище ім. А.О.ЧепігиПолтава
Житомирський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Житомир
Коломийський економіко-правовий коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Коломия
Львівський інститут економіки і туризмуЛьвів
Мережа ресторанів «Континент кард» Київ
Національний університет харчових технологій Київ
Полтавський університет економіки і торгівліПолтава
Професійно-технічне училище №8 Чернівці
Торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Київ
Турбота про майбутнє Буковини БФ
Ужгородський торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Ужгород
Харківський інститут фінансів
Київського національного торговельно-економічного університету
Харьків
Харківський торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Харьків
Хмельницький торговельно-економічний коледж
Київського національного торговельно-економічного університету
Хмельницький
Чернівецьке вище комерційне училище
Київського національного торговельно-економічного університету
Чернівці
Чернівецький державний комерційний технікумЧернівці
Чернівецький торговельно-економічний інститут
Київського національного торговельно-економічного університету
Чернівці
Колиба ХаусКиїв
HappygrillbarКиїв
KIN KAOКиїв
Ресторанно-готельний комплекс «Трипільське сонце»Київ
мережа АВТО-ГРИЛЬ Мисливець
Піч Харьків Харків
Піч МелітопольМелітополь
Арт-готель БаккараКиїв
PetruS-ьКиїв
Grand Piano CaféКиїв
Ресторан «Казбек»Київ
Ресторан «Казбек»Київ
Ресторан «Караван» Київ
«Креп де Шин»Київ
«Miami Blues»Київ
«Нон-Стоп»Київ
«Spotykach»Київ
Тюбетейка на ТарасівськійКиїв
Ресторан "Хінкалі"Київ
FREEDOM Event HallКиїв
AmberКиїв
Чорне поросяКиїв
Мережа «This is пивбар»Київ
Готельно-ресторанний комплекс «Чабани»Київ
Мережа ресторанів «ТОВ Фишка Борщ кафе»Київ
Ресторан «Меланж»Київ
Ресторан «Хрещатик»Київ